Înapoi la toate rapoartele

Alta banca rupta in zona de joaca din parcul castelului

Raportat prin mobile în mod anonim la 16:34, vin. 19 august 2022

Nu a fost raportat consiliului

Alta banca rupta in zona de joaca din parcul castelului

Flux RSS al actualizărilor la această problemă Primește e-mailuri când sunt lăsate actualizări pentru această problemă.

Actualizări

 • State changed to: în lucru

  Actualizat de un administrator la 13:52, mar. 23 august 2022

 • Legat de sesizarea Dvs. vă comunicăm următoarele:

  UAT Carei are în desfășurare un proiect, Proiectul “Reamenajare loc de joacă în Parcul Dendrologic Carei”, cod MySMIS 136040, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Nord-Vest, Organism Intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Nord-Vest. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 14.06.2019 – 30.11.2022.

  Obiectivul general al proiectului este:

  Reducerea numărului de persoane aflat în risc de sărăcie și excluziune socială, prin măsuri intergrate, în municipiul Carei.

  Scopul proiectului îl reprezintă reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială la nivelul municipiul Carei, alături de îmbunătățirea calității vieții, creșterea coeziunii sociale, îmbunătățirea mediului de viață și creșterea economică.

  Proiectul propune reabilitarea unui loc de joacă pe o suprafață de 3360 mp, aflat la intersecția celor 3 ZUM (zone urbane marginalizate) din Municipiul Carei, care va ajuta la îmbunătățirea condițiilor de locuire la nivelul comunităților ZUM de pe teritoriul SDL al Municipiul Carei și întărirea coeziunii între locuitorii din ZUM.

  Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Îmbunătățirea condițiilor de locuire la nivelul comunităților Zum de pe teritoriul SDL a Municipiului Carei și întărirea coeziunii între locuitorii din ZUM și zonele funcționale aferente, prin reabilitarea unui loc de joacă în suprafață de 3360 mp, până în 2022.

  2. Creșterea accesibilității serviciilor publice în rândul comunităților din ZUM-uri, pentru un număr de 3.250 persoane.

  Postat anonim la 13:53, mar. 23 august 2022

Furnizează o actualizare

Te rugăm să reții că actualizările nu sunt trimise consiliului. Informațiile tale vor fi folosite conform politicii noastre de confidențialitate

Pasul următor: Spune-ne despre tine

Actualizarea ta

Spune-ne despre tine

Aveți o Strada Mea Satu Mare parolă?